چرا خرمای صادراتی بم ؟
همانطور که می دانید خرما انواع گوناگونی دارد و در ایران و در مناطق و شهرهای مختلف نوعی خاص کشت و برداشت می شود. مقدار زیادی از خرمای برداشت شده در داخل کشور مصرف می شود و مقداری نیز به کشورهای خارجی صادرات می شود.
به عنوان یکی از پرفروش ترین نوع خرما برای صادرات می توان به خرمای صادراتی بم و یا همان رطب مضافتی اشاره کرد. زیرا این نوع خرما هم شکلی مجلسی دارد و هم طعمی دلنشین.
بیشترین مشتری برای اینگونه خرما از کشورهای روسیه و هند می باشند، هرچند که خرمای مضافتی به کشورهای عربی و اروپایی نیز صادر می گردد.
خرمای مضافتی درجه یک
برای اینکه خرمای درجه یک تهیه و خریداری کنیم باید به دو عامل مهم توجه کرد. اول منطقه ای که نخلستان در آن قرار دارد که آب و هوا و خاک مخصوص خود را دارد. دوم به نحوه ی نگهداری و آبیاری نخلستان. این دو عامل تأثیر زیادی بر کیفیت خرمای بدست آمده دارند.
بنابراین خرمای مضافتی برداشت شده در شهر های مختلف به دلیل تفاوت در آب و هوا و خاک منطقه با یکدیگر تفاوت کیفیت دارند. در بین شهرهایی که رطب مضافتی در آن ها کشت می شود خرمای صادراتی بم دارای بهترین کیفیت می باشد.
خرمای مضافتی درجه یک باید دارای این دو ویژگی باشد: اول رنگ مشکی داشته باشد و دوم پوست آن نازک باشد.
قیمت خرمای مضافتی در بازار
همانطور که در بالا اشاره شد خرمای صادراتی بم در کیفیت های مختلف در بازار توزیع می گردد. هم نوع شیره دار آن در بازار یافت می شود و هم نوع بدون شیره (کم شیره). هرچه شیره ی خرمای مضافتی بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر است.
مشتریان خارجی و تاجران خرمای کم شیره را برای صادرات انتخاب می کنند و مشتریان داخلی نیز معمولا خرمای پر شیره را دوست دارند.
قیمت خرما در ایران هر ساله با توجه به تورم و قیمت ارز تغییر میکند. برای اطلاع از قیمت روز انواع خرما و مشتقات خرمایی می توانید با ما در ارتباط باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.